Mentor Kurtishi Ramadan Krasniqi

Të Shtunen me  24 Mars 2018 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojn,Mentor Kurtishi, Ramadan Krasniqi,Erkan Musliu, Gentian Gojani dhe Grupi Triola

Përsëri edh një natë interesante me muzikë dhe këngë speciale.  Eja dhe kalo mirë me ne. Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

  • Orkestra : Grupi TRIOLA
  • Këngëtarët : Erkani, Gentian Gojani
  • DJ’s : DJ Jaz
  • Mysafir special : Mentor Kurtishi, Ramadan Krasniqi


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).

 Për rezervime, na kontaktoni ju lutemi në numrin
 +41 76 688 80 07