Freitag

Qdo te Premte 2018 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojn, Bekim Kumanova, Erkan Musliu,Xheraldina Berisha dhe Grupi Triola

Përsëri edh një natë interesante me muzikë dhe këngë speciale.  Eja dhe kalo mirë me ne. Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

  • Orkestra : Grupi TRIOLA
  • Këngëtarët :   Bekim Kumanova, Erkani, Xheraldina Berisha
  • DJ’s : , DJ Jaz
  • Mysafir special : Bekim Kumanova, Erkani, Xheraldina Berisha


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).