Muharrem Ahmeti

Te Shtunen me 23.12.2017 prej fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojn,Muharrem Ahmeti, Ymer Bajrami,Ylli Demaj,Bekim Kumanova,Erkan Musliu, Shkurta Selimi,Xheraldina Berisha dhe Grupi Triola

Përsëri edh një natë interesante me muzikë dhe këngë të zhanreve të ndryshme. Pranvera po ofrohet, dhe ne duam që për disponimin tuaj, të ju ofrojmë mbrëmje sa më interesante. Eja dhe kalo mirë me ne. Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

  • Orkestra : Grupi TRIOLA
  • Këngëtarët : Bekim Kumanova Erkani, Valbona Spahiu,Besrta Resahani
  • DJ’s : DJ JAZ


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).

Reservimet ne Tel .0766888007