Teuta Selimi

 

Të Diellen me 24.Dez. 2017 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojn,Teuta Selimi,Ylli Demaj,Ymer Bajrami, Bekim Kumanova, Erkan Musliu,Shkurta Selimi,Xheraldina Berisha dhe Grupi Triola

Përsëri edh një natë interesante me muzikë dhe këngë speciale.  Eja dhe kalo mirë me ne. Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

  • Orkestra : Grupi TRIOLA
  • Këngëtarët :   Mekim Kumanova, Erkani, Shkurta Selimi
  • DJ’s : DJ Astro, DJ Jaz
  • Mysafir special :Shkurte Gashi, Ymer Bajrami, Muhamet Sejdiu


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).