Sinan Vllasaliu

Të shtunen me 21. Maj 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtoj, ylli i mizikës popullore, Sinan Vllasaliu. 

Të argëtohemi dhe të vallzojmë me një ritëm super popullor. Sinani me hitet e ti të fundit vetëm për Diasporën. Ju mirëpresim. E juaja, BOLEROS.

  • Orkestra : NOTA
  • Këngëtarët : Valbona Spahiu, Bekim Kumanova, Erkani, Dilja dhe Xhemile Veselaj
  • DJ’s : DJ Jaz
  • Mysafir special : Sinan Vllasaliu


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).