Mimoza Shkodra

Të shtunen me 21. Janar 2017 me fillim nga ora 21:00, Diskoteka BOLEROS do t'ju argëtoj ylli i erstadës, Mimoza Shkodra.    

Me zërin e saj të mrekullueshëm dhe hitet më të reja, 100% LIVE, Mimoza Shkodra. Padyshim do të jet një mbrëmja HOT me ritëm fenomenal. Nuk ja vlen mos me ardh! Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

  • Orkestra : TRIOLA
  • Këngëtarët : Elona Leka, Leta, Bekim Kumanova, Erkani dhe Papi.
  • DJ’s : DJ Toni R
  • Mysafir special : Mimoza Shkodra


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).