Muharrem Ahmeti und Papi

Të shtunen me 14. Janar 2017 me fillim nga ora 21:00, Diskoteka BOLEROS do t'ju argëtojn, Muharrem Ahmeti dhe Papi.    

Si gjithmonë, edhe këtë të shtunë, muzikë LIVE 100% me super hite si dhe tallava. Muharrem Ahmeti dhe Papi do t'ju dhurojnë një mbrëmje pa dyshim të bukur me super muzikë. Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

  • Orkestra : TRIOLA
  • Këngëtarët : Elona Leka, Leta, Bekim Kumanova dhe Erkan Musliu.
  • DJ’s : DJ Toni R
  • Mysafir special : Muharrem Ahmeti dhe Papi


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).