Duli und Leta

Të shtunen me 07. Janar 2017 me fillim nga ora 21:00, Diskoteka BOLEROS do t'ju argëtojn, DUli dhe Leta.    

Si gjithmonë, edhe këtë të shtunë, muzikë LIVE 100% me superyjet e estradës. Duli dhe Leta do të kujdesen për atmosferüen e kësaj nate. Mos e kalo weekendin e parë tëkëti viti në shtëpi. Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

  • Orkestra : TRIOLA
  • Këngëtarët : Elona Leka, Bekim Kumanova dhe Erkan Musliu.
  • DJ’s : DJ Toni R
  • Mysafir special : Duli dhe Leta  


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).