Stupcat, Daim Lala und Leta

Të shtunen me 23. Dhjetorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS të argëtoheni me këngë dhe humor.    

Një mbrëmje e veçantë para këti fundviti. Kësaj radhe jo vetëm me këngë, por edhe me humor. vijn enkas për ju mysafir të nderuar, STUPCAT! Vallzoni, këndon dhe knaquni së qeshuri.  Kjo mbrëmje nuk vjne çdo natë, andaj mos mungo edhe ti. Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

  • Orkestra : TRIOLA
  • Këngëtarët : Eralda Jashari, Elona Leka dhe Erkan Musliu.
  • DJ’s : DJ Toni R
  • Mysafir special : STUPCAT, Daim Lala und Leta.      


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).