Mentor Kurtishi und Shkurte Gashi

Të shtunen me 10. Dhjetorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS t'ju argëtojnë yjet e estradës, Mentori dhe Shkurta.   

Edhe një fundjavë më afër vitit të ri. Këtë herë pak më ndryshe se zakonisht. Do të argëtoheni me zërat më të bukur të Estradës. Mentori dhe Shkurta, si gjithmonë për disponimin tuaj. Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

  • Orkestra : TRIOLA
  • Këngëtarët : Eralda Jashari, Elona Leka dhe Erkan Musliu 
  • DJ’s : DJ Toni R
  • Mysafir special : Mentor Kurtishi dhe Shkurte Gashi       


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).