Adnan Daci und Lule Mustafa

Të shtunen me 17. Dhjetorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS t'ju argëtojnë këngëtarët e mirënjohur, Adnan Daci dhe Lule Mustafa.    

Me zërin e tyre fantastik dhe të veçant, vijn vetëm për disponimin tuaj, Adnanai dhe Lule Mustafa. Zëra karakteristik dhe autor të shumë hiteve, patjetër se do të kemi një disponim të ngroht! Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

  • Orkestra : TRIOLA
  • Këngëtarët : Eralda Jashari, Elona Leka dhe Erkan Musliu.
  • DJ’s : DJ Toni R
  • Mysafir special : Adnan Daci und Lule Mustafa.      


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).