Remzije und Nexhat Osmani

Të shtunen me 03. Dhjetorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS t'ju argëtojnë Remzije dhe Nexhat Osmani.   

Edhe një fundjavë më afër vitit të ri. Këtë herë enkas për ju mysafir të nderuar, Remzije dhe Nexhat Osmani, bilbilat nga Mushtishti vetëm për disponimin tuaj. Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

  • Orkestra : TRIOLA
  • Këngëtarët : Eralda Jashari, Elona Leka, Bekim Kumanova dhe Erkan Musliu.
  • DJ’s : DJ Toni R
  • Mysafir special : Remzije dhe Nexhat Osmani.      


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).