Mentor Kurtishi und Leta

Të shtunen me 19. Nëntorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojnë yjet e estradës sonë, Mentor Kurtishi dhe LETA.  

Përsëri një natë e bukur me këngë popullore dhe popullore moderne. Vetëm për argëtimi tuaj dhe për një natë sa më ritmike. Knaqu edhe ti! Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

  • Orkestra : Ansambli TRIOLA
  • Këngëtarët : Eralda, Arta, Bekim Kumanova dhe Erkani.
  • DJ’s : DJ Jaz and DJ Toni R
  • Mysafir special : LETA und Mentor Kurtishi     


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).