Gold AG und Fahrije Zogaj

Të shtunen me 12. Nëntorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojnë yjet e estradës sonë, Gold AG dhe Fahrije Zogaj.  

Edhe një natë super bombastike me Gold AG dhe Fahrje Zogaj. Eja dhe kalo sa më mirë në një mbrëmje plot argëtim me muzikë HipHop, Argëtuse dhe popullore. Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

  • Orkestra : Ansambli TRIOLA
  • Këngëtarët : Eralda, Arta, Bekim Kumanova dhe Erkani.
  • DJ’s : DJ Jaz and DJ Toni R
  • Mysafir special : Gold AG und Fahrije Zogaj    


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).