Ermal Fejzullahu und Teuta Selimi

Të shtunen me 05. Nëntorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojnë yjet e estradës sonë, Ermal Fejzullahu dhe Teuta Selimi. 

Edhe një natë e hareshme në këto netë vjeshte. Ermali dhe Teuta me hitet e tyre dhe zërin e mrekullueshëm vetëm për disponimin tuaj. Eja dhe knaqu me ne...Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

  • Orkestra : Ansambli TRIOLA
  • Këngëtarët : Eralda, Arta, Bekim Kumanova dhe Erkani.
  • DJ’s : DJ Jaz and DJ Toni R
  • Mysafir special : Ermal Fejzullahu dhe Teuta Selimi    


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).