Mimoza Shkodra and Mentor Kurtishi

Të shtunen me 29. Tetorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojnë yjet e estradës sonë, Mimoza Shkodra dhe Mentor Kurtishi. 

EEdhe një natë me super yjet e estradës. Mimoza dhe Mentori, vetëm për disponimin tuaj. Ju garantojm atmosferë shumë të bukur. Eja dhe knaqu me ne...Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

  • Orkestra : Ansambli TRIOLA
  • Këngëtarët : Eralda, Arta, Bekim Kumanova dhe Erkani.
  • DJ’s : DJ Jaz and DJ Toni R
  • Mysafir special : Mimoza Shkodra dhe Mentor Kurtishi   


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).