Blero and Shkurte Gashi

Të shtunen me 22. Tetorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojnë yjet e estradës sonë, BLERO dhe Shkurte Gashi. 

Edhe një fundjavë plot ritëm dhe hite. Si gjithmonë, ne mendojm për ju dhe për argëtimin tuaj. Blero dhe Shurtja...padyshim atmosferë e nxehtë! Theje monotinë e vjeshtës. Eja dhe knaqu me ne...Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

  • Orkestra : Ansambli TRIOLA
  • Këngëtarët : Eralda, Arta, Bekim Kumanova dhe Erkani.
  • DJ’s : DJ Jaz and DJ Toni R
  • Mysafir special : BLERO dhe Shkurte Gashi   


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).