Mozzik

Të shtunen me 15. Tetorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtoj Reperi ynë i mirënjohur, MOZZIK. 

REnkas sjell hitin e ti të fundit LIVE në BOLEROS - Kokaina! Ta bëjm vjeshtën sa më të nxeht. Mos mungo në këtë Supermbrëmje me plot Hite...Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

  • Orkestra : Ansambli TRIOLA
  • Këngëtarët : Valbona, Eralda dhe Erkani.
  • DJ’s : DJ Jaz and DJ Toni R
  • Mysafir special : MOZZIK  


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).