Kida feat Duli

Të shtunen me 07. Tetorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojnë yjet e estradës, KIDA dhe DULI. 

RnB, Tallava e Popullore. Super gërshetim i zhanreve, enkas për një natë sa më bombastike. KIDA, mos e humb rastin...Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

  • Orkestra : Ansambli TRIOLA
  • Këngëtarët : Valbona, Eralda dhe Erkani.
  • DJ’s : DJ Jaz and DJ Toni R
  • Mysafir special : KIDA dhe DULI  


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).