NOIZY feat Mentor Kurtsihi

Të shtunen me 01. Tetorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojnë yjet e estradës, NOIZY dhe Mentor Kurtishi. 

Rap, Hip Hop, Tallava e Popullore. All -in-One. Mos mungo ket natë se nuk kthehet mo! Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

  • Orkestra : Ansambli TRIOLA
  • Këngëtarët : Valbona, Eralda dhe Erkani.
  • DJ’s : DJ Jaz and DJ Toni R
  • Mysafir special : NOIZY dhe Mentor Kurtishi  


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).