Shkurte Gashi

Të shtunen me 24. Shtatorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtoj këngëtarja ynë i mirënjohur, Shkurte Gashi. 

Zëri i saj, tingëllon ashtu s'i i duhet ritmit. Ritëm, muzikë...kënaqësi... Eja e naqu! Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

  • Orkestra : Ansambli TRIOLA
  • Këngëtarët : Valbona, Eralda, Bekim Kumanova dhe Erkani.
  • DJ’s : DJ Jaz and DJ Toni R
  • Mysafir special : Shkurte Gashi  


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).