Sabri Fejzullahu

Të shtunen me 17. Shtatorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtoj këngëtari ynë i mirënjohur, i madhi, Sabri Fejzullahu. 

Na ka mar malli për muzik etno. Ai, si gjithmonë, di dhe don të na argëtoj. Merri shoqet, mos e le pa ardh... Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

  • Orkestra : Ansambli TRIOLA
  • Këngëtarët : Valbona, Eralda, Bekim Kumanova dhe Erkani.
  • DJ’s : DJ Jaz and DJ Toni R
  • Mysafir special : Sabri Fejzullahu  


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).