Mahmut Ferati

Të shtunen me 10. Shtatorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtoj këngëtari ynë i mirënjohur,  Mahmut Ferati. 

Muzikë, ritëm, vallëzim....nuk ia vlen mos me ardhë... E jauja BOLEROS. Ju mirëpresim!

  • Orkestra : Ansambli TRIOLA
  • Këngëtarët : Valbona, Sonja, Bekim Kumanova dhe Erkani.
  • DJ’s : DJ Toni
  • Mysafir special : Mentor Kurtishi 


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).