Gold AG

Të shtunen me 27. Gusht 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtoj, Reperi ynë i mirënjohur,  Gold AG. 

Përsëri Musik, ritëm dhe hite. Gold AG me hütet e ti të reja. Mos e hub këtë nat, nesse të pëlqen muzika RAP!? Vetëm në BOLEROS. Ju mirëpresim!

  • Orkestra : NOTA
  • Këngëtarët : Valbona Spahiu, Bekim Kumanova dhe Erkani.
  • DJ’s : DJ Jaz
  • Mysafir special : Gold AG 


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).