Mimoza Shkodra

Të shtunen me 20. Gusht 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtoj, ylli i mizikës Mimoza Shkodra. 

Rikthehemi përsëri nga pushimet verore për të vazhduar më tutje! FLLAD VEROR, mbase na ka lodhur vapa!? Mimoza Shkodra vetëm për argëtimin tuaj, e hap sezonin e dytë të këti viti në BOLEROS. Ju mirëpresim!

  • Orkestra : NOTA
  • Këngëtarët : Valbona Spahiu, Bekim Kumanova dhe Erkani.
  • DJ’s : DJ Jaz
  • Mysafir special : Mimoza Shkodra


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).