Sabri Fejzullahu

Të shtunen me 25. Qershorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtoj. i madhi, Sabri Fejzullahu. 

I madhi Sabri Fejzullahu edhe njëherë para pushimeve në vendlindje. Edhe pak, pushimet po afrohen...vendlindja na pret si gjithmonë... mendoj pushimet dhe kënaqu në Boleros. Ju mirëpresim!

  • Orkestra : NOTA
  • Këngëtarët : Valbona Spahiu, Bekim Kumanova, Erkani, Besjana Kertusha, Përparim Murati - PAPI dhe Eralda.
  • DJ’s : DJ Jaz
  • Mysafir special : Sabri Fejzullahu


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).