Mimoza Shkodra

Të shtunen me 18. Qershorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtoj, ylli i mizikës Mimoza Shkodra. 

Ajo rikthehet përsëri më efuqishme në skenë! Mimoza, si gjithmonë, hot dhe me hitin e saj të fundit, FLLAD VEROR. Nuk bon pa ardh ne BOLEROS. Ju mirëpresim!

  • Orkestra : NOTA
  • Këngëtarët : Valbona Spahiu, Bekim Kumanova, Erkani, Besjana Kertusha, Përparim Murati - PAPI dhe Eralda.
  • DJ’s : DJ Jaz
  • Mysafir special : Mimoza Shkodra


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).