Mahmut Ferati

Të shtunen me 11. Qershorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtoj, ylli i mizikës popullore, Mahmut Ferati. 

Të argëtohemi me këngë shqipe. Të çmallemi me këngë gurbeti. Pushimet po afrohen... Ju mirëpresim. E juaja, BOLEROS.

  • Orkestra : NOTA
  • Këngëtarët : Valbona Spahiu, Bekim Kumanova, Erkani dhe Besjana Kertusha
  • DJ’s : DJ Jaz
  • Mysafir special : Mahmut Ferati


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).