Grupi Nota

Nga data 01. Qershorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojn, yjet e Estradës, Grupi Nota. 

Ju mirëpresim çdo weekend me këngëtarët më të shkëlqyshëm të estrades. Pushimet për në vendlindje po afrohen dhe ne kujdesemi deri në fund për disponimin tuaj. E juaja, BOLEROS. 

  • Orkestra : NOTA 
  • Këngëtarët : Valbona Spahiu, Bekim Kumanova, Erkani dhe Besjana Kertusha 
  • DJ’s : DJ Jaz 
  • Mysafir special : * 


Hyrja nga data 01. Qershorë 2016 është FALAS për të gjithë.