Mentor Kurtishi und Pandora

Të shtunen me 28. Maj 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojn, yjet e Estradës, Mentor Kurtishi dhe Pandora.

Të argëtohemi dhe të vallzojmë me një ritëm super popullor. Pandora dhe Mentroi, patjetër se atmosfera do të kallet. Mos e le pa ardh, se kto net nuk përsëriten shpesh! Ju mirëpresim. E juaja, BOLEROS.

  • Orkestra : NOTA
  • Këngëtarët : Valbona Spahiu, Bekim Kumanova, Erkani dhe Besjana Kertusha
  • DJ’s : DJ Jaz
  • Mysafir special : Mentor Kurtishi dhe Pandora


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS.
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).