Grupi Nota

Çdo të premte me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do të argëtoheni me muzikë shqipe 100% LIVE të të gjitha zhanreve (Popullore, Etno pop, Muzik të lehtë dhe atë botërore).

Jeta o qef dhe ne kujdesemi për qejfin tuaj, që ju të kaloni dhe të kënaqeni sa më mirë dhe më shumë. Mos i kalo netët i vetmuar në shtëpi apo banesë. Eja edhe takohu me rinin, racën më të bukur dhe elegante në Europë - SHQIPËTAR. Tek ne jeni të mirëseardhur. E juaja, BOLEROS.

  • Orkestra : NOTA
  • Këngëtarët : Valbona Spahiu, Bekim Kumanova, Erkani, Besjana Kertusha
  • DJ’s : DJ Jaz


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS.
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20 CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).