Mirë se vini BOLEROS - Vendtakimi ynë!

Pas pushimeve verore takohemi përsëri te vendi ku takohemi çdo herë. Si gjithmonë me muzikë LIVE, me mysafir Special dhe Humorist.

  • Orkestra: TRIOLA
  • Këngëtarët: Bekim Kumanova, Valbona Spahiu, Erkan Musliu, Elona Leka, Remzije Strumacaku, Grupi Triola
  • DJ: DJ Toni R
  • Mysafir Special: (Shiko Flyerin më lart)

Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë mysafirët është falas.
Hyrja çdo të SHTUNË eshte  20FR (hyrja per FEMRA deri ora 23:00h është falas). 

Për rezervime, na kontaktoni ju lutemi në numrin
+41 76 688 80 07