Mbremje Special

Të shtunen me 7 Korrik 2018 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojnBekim Kumanova, Valbona Spahiu, Erkan Musliu, Burim Emini  dhe Grupi Triola

Përsëri edh një natë interesante me muzikë dhe këngë speciale.  Eja dhe kalo mirë me ne. Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

 

  • Orkestra : Grupi TRIOLA
  • Këngëtarët : Erkan Musliu, Valbona Spahiu,Burim Emini
  • DJ’s : DJ Hatyy
  • Mysafir special : Bekim Kumanova


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).

 Për rezervime, na kontaktoni ju lutemi në numrin
 +41 76 688 80 07