Freitag

Të Premten me 5 Janar 2018 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojn, Bekim Kumanova, Erkan Musliu,Xheraldina Berisha dhe Grupi Triola

Përsëri edh një natë interesante me muzikë dhe këngë speciale.  Eja dhe kalo mirë me ne. Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

  • Orkestra : Grupi TRIOLA
  • Këngëtarët :   Mekim Kumanova, Erkani, Xheraldina Berisha
  • DJ’s : , DJ Jaz
  • Mysafir special :Bekimi, Erkani


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).