Të shtunen me 01. Tetorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojnë yjet e estradës, NOIZY dhe Mentor Kurtishi. 

Rap, Hip Hop, Tallava e Popullore. All -in-One. Mos mungo ket natë se nuk kthehet mo! Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

 • Orkestra : Ansambli TRIOLA
 • Këngëtarët : Valbona, Eralda dhe Erkani.
 • DJ’s : DJ Jaz and DJ Toni R
 • Mysafir special : NOIZY dhe Mentor Kurtishi  


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).

Të shtunen me 07. Tetorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojnë yjet e estradës, KIDA dhe DULI. 

RnB, Tallava e Popullore. Super gërshetim i zhanreve, enkas për një natë sa më bombastike. KIDA, mos e humb rastin...Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

 • Orkestra : Ansambli TRIOLA
 • Këngëtarët : Valbona, Eralda dhe Erkani.
 • DJ’s : DJ Jaz and DJ Toni R
 • Mysafir special : KIDA dhe DULI  


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).

Të shtunen me 15. Tetorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtoj Reperi ynë i mirënjohur, MOZZIK. 

REnkas sjell hitin e ti të fundit LIVE në BOLEROS - Kokaina! Ta bëjm vjeshtën sa më të nxeht. Mos mungo në këtë Supermbrëmje me plot Hite...Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

 • Orkestra : Ansambli TRIOLA
 • Këngëtarët : Valbona, Eralda dhe Erkani.
 • DJ’s : DJ Jaz and DJ Toni R
 • Mysafir special : MOZZIK  


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).