Të shtunen me 20. Gusht 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtoj, ylli i mizikës Mimoza Shkodra. 

Rikthehemi përsëri nga pushimet verore për të vazhduar më tutje! FLLAD VEROR, mbase na ka lodhur vapa!? Mimoza Shkodra vetëm për argëtimin tuaj, e hap sezonin e dytë të këti viti në BOLEROS. Ju mirëpresim!

 • Orkestra : NOTA
 • Këngëtarët : Valbona Spahiu, Bekim Kumanova dhe Erkani.
 • DJ’s : DJ Jaz
 • Mysafir special : Mimoza Shkodra


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).

Të shtunen me 27. Gusht 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtoj, Reperi ynë i mirënjohur,  Gold AG. 

Përsëri Musik, ritëm dhe hite. Gold AG me hütet e ti të reja. Mos e hub këtë nat, nesse të pëlqen muzika RAP!? Vetëm në BOLEROS. Ju mirëpresim!

 • Orkestra : NOTA
 • Këngëtarët : Valbona Spahiu, Bekim Kumanova dhe Erkani.
 • DJ’s : DJ Jaz
 • Mysafir special : Gold AG 


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).

Të shtunen me 24. Shtatorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtoj këngëtarja ynë i mirënjohur, Shkurte Gashi. 

Zëri i saj, tingëllon ashtu s'i i duhet ritmit. Ritëm, muzikë...kënaqësi... Eja e naqu! Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

 • Orkestra : Ansambli TRIOLA
 • Këngëtarët : Valbona, Eralda, Bekim Kumanova dhe Erkani.
 • DJ’s : DJ Jaz and DJ Toni R
 • Mysafir special : Shkurte Gashi  


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).