Nga data 15. Korrik - 18. Gusht 2016, Dikoteka Boleros do të jetë e mbyllur. 

  • Pas pushimeve verore, si gjithmonë, ju mirëpresim! E juaja Boloros. Ju faleminderit për mirëkuptimin tuaj. 
  • Stafi i Diskotekës Boleros, ju uron të gjithë mërgimtarëve pushime të këndshme në vendëlindje.

Të dielën me 15. Maj 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtoj, ylli i mizikës Raggae, Young Zerka.


Mizika e tij prodhon vetëm hite, kurse hitet e tija dhe muzika që ai krijon, është plot ritëm. Të vallzojmë pak më ndryshe se siç jemi mësuar. Vetëm për ju enkas nga Korça e bukur, Young Zerka. Ju mirëpresim. E juaja, BOLEROS.

  • Orkestra : NOTA
  • Këngëtarët : Valbona Spahiu, Bekim Kumanova, Erkani, Dilja dhe Xhemile Veselaj
  • DJ’s : DJ Jaz
  • Mysafir special : Young Zerka


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS.
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20 CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).

Të shtunen me 25. Qershorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtoj. i madhi, Sabri Fejzullahu. 

I madhi Sabri Fejzullahu edhe njëherë para pushimeve në vendlindje. Edhe pak, pushimet po afrohen...vendlindja na pret si gjithmonë... mendoj pushimet dhe kënaqu në Boleros. Ju mirëpresim!

  • Orkestra : NOTA
  • Këngëtarët : Valbona Spahiu, Bekim Kumanova, Erkani, Besjana Kertusha, Përparim Murati - PAPI dhe Eralda.
  • DJ’s : DJ Jaz
  • Mysafir special : Sabri Fejzullahu


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).