Të shtunen me 23. Dhjetorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS të argëtoheni me këngë dhe humor.    

Një mbrëmje e veçantë para këti fundviti. Kësaj radhe jo vetëm me këngë, por edhe me humor. vijn enkas për ju mysafir të nderuar, STUPCAT! Vallzoni, këndon dhe knaquni së qeshuri.  Kjo mbrëmje nuk vjne çdo natë, andaj mos mungo edhe ti. Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

 • Orkestra : TRIOLA
 • Këngëtarët : Eralda Jashari, Elona Leka dhe Erkan Musliu.
 • DJ’s : DJ Toni R
 • Mysafir special : STUPCAT, Daim Lala und Leta.      


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).

Të shtunën me 14. Maj 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojn, tre yjet, Adrin Gaxha, Floriani dhe Lindon.


Hite, hite hite dhe shumë ritëm. Zë i mrekullueshëm dhe plot emocione. Treshja me një stil të ri dhe unik të muzikës. Adrian Gaxha & Co vetëm për ne, rinin e bukur nga diaspora. Mos e kalo weekendin në banesë. Eja edhe ti me ne. E juaja, BOLEROS.

 • Orkestra : NOTA
 • Këngëtarët : Valbona Spahiu, Bekim Kumanova, Erkani, Dilja dhe Xhemile Veselaj
 • DJ’s : DJ Jaz
 • Mysafir special : Adrian Gaxha, Floriani dhe Lindon


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS.
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20 CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).

Çdo të premte me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do të argëtoheni me muzikë shqipe 100% LIVE të të gjitha zhanreve (Popullore, Etno pop, Muzik të lehtë dhe atë botërore).

Jeta o qef dhe ne kujdesemi për qejfin tuaj, që ju të kaloni dhe të kënaqeni sa më mirë dhe më shumë. Mos i kalo netët i vetmuar në shtëpi apo banesë. Eja edhe takohu me rinin, racën më të bukur dhe elegante në Europë - SHQIPËTAR. Tek ne jeni të mirëseardhur. E juaja, BOLEROS.

 • Orkestra : NOTA
 • Këngëtarët : Valbona Spahiu, Bekim Kumanova, Erkani, Dilja dhe Xhemile Veselaj
 • DJ’s : DJ Jaz

Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS.
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20 CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).