Të shtunen me 03. Shtatorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtoj këngëtari ynë i mirënjohur,  Mentor Kurtishi. 

PMuzikë, ritëm, vallëzim....nuk ia vlen mos me ardhë... E jauja BOLEROS. Ju mirëpresim!

 • Orkestra : Ansambli TRIOLA
 • Këngëtarët : Valbona, Sonja, Bekim Kumanova dhe Erkani.
 • DJ’s : DJ Toni
 • Mysafir special : Mentor Kurtishi 


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).

Të shtunen me 10. Shtatorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtoj këngëtari ynë i mirënjohur,  Mahmut Ferati. 

Muzikë, ritëm, vallëzim....nuk ia vlen mos me ardhë... E jauja BOLEROS. Ju mirëpresim!

 • Orkestra : Ansambli TRIOLA
 • Këngëtarët : Valbona, Sonja, Bekim Kumanova dhe Erkani.
 • DJ’s : DJ Toni
 • Mysafir special : Mentor Kurtishi 


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).

Të shtunen me 17. Shtatorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtoj këngëtari ynë i mirënjohur, i madhi, Sabri Fejzullahu. 

Na ka mar malli për muzik etno. Ai, si gjithmonë, di dhe don të na argëtoj. Merri shoqet, mos e le pa ardh... Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

 • Orkestra : Ansambli TRIOLA
 • Këngëtarët : Valbona, Eralda, Bekim Kumanova dhe Erkani.
 • DJ’s : DJ Jaz and DJ Toni R
 • Mysafir special : Sabri Fejzullahu  


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).