Të shtunen me 21. Maj 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtoj, ylli i mizikës popullore, Sinan Vllasaliu. 

Të argëtohemi dhe të vallzojmë me një ritëm super popullor. Sinani me hitet e ti të fundit vetëm për Diasporën. Ju mirëpresim. E juaja, BOLEROS.

 • Orkestra : NOTA
 • Këngëtarët : Valbona Spahiu, Bekim Kumanova, Erkani, Dilja dhe Xhemile Veselaj
 • DJ’s : DJ Jaz
 • Mysafir special : Sinan Vllasaliu


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).

Të shtunen me 28. Maj 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojn, yjet e Estradës, Mentor Kurtishi dhe Pandora.

Të argëtohemi dhe të vallzojmë me një ritëm super popullor. Pandora dhe Mentroi, patjetër se atmosfera do të kallet. Mos e le pa ardh, se kto net nuk përsëriten shpesh! Ju mirëpresim. E juaja, BOLEROS.

 • Orkestra : NOTA
 • Këngëtarët : Valbona Spahiu, Bekim Kumanova, Erkani dhe Besjana Kertusha
 • DJ’s : DJ Jaz
 • Mysafir special : Mentor Kurtishi dhe Pandora


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS.
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).

Të shtunen me 18. Qershorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtoj, ylli i mizikës Mimoza Shkodra. 

Ajo rikthehet përsëri më efuqishme në skenë! Mimoza, si gjithmonë, hot dhe me hitin e saj të fundit, FLLAD VEROR. Nuk bon pa ardh ne BOLEROS. Ju mirëpresim!

 • Orkestra : NOTA
 • Këngëtarët : Valbona Spahiu, Bekim Kumanova, Erkani, Besjana Kertusha, Përparim Murati - PAPI dhe Eralda.
 • DJ’s : DJ Jaz
 • Mysafir special : Mimoza Shkodra


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).