Të shtunen me 03. Dhjetorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS t'ju argëtojnë Remzije dhe Nexhat Osmani.   

Edhe një fundjavë më afër vitit të ri. Këtë herë enkas për ju mysafir të nderuar, Remzije dhe Nexhat Osmani, bilbilat nga Mushtishti vetëm për disponimin tuaj. Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

 • Orkestra : TRIOLA
 • Këngëtarët : Eralda Jashari, Elona Leka, Bekim Kumanova dhe Erkan Musliu.
 • DJ’s : DJ Toni R
 • Mysafir special : Remzije dhe Nexhat Osmani.      


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).

Të shtunen me 17. Dhjetorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS t'ju argëtojnë këngëtarët e mirënjohur, Adnan Daci dhe Lule Mustafa.    

Me zërin e tyre fantastik dhe të veçant, vijn vetëm për disponimin tuaj, Adnanai dhe Lule Mustafa. Zëra karakteristik dhe autor të shumë hiteve, patjetër se do të kemi një disponim të ngroht! Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

 • Orkestra : TRIOLA
 • Këngëtarët : Eralda Jashari, Elona Leka dhe Erkan Musliu.
 • DJ’s : DJ Toni R
 • Mysafir special : Adnan Daci und Lule Mustafa.      


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).

Të shtunen me 10. Dhjetorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS t'ju argëtojnë yjet e estradës, Mentori dhe Shkurta.   

Edhe një fundjavë më afër vitit të ri. Këtë herë pak më ndryshe se zakonisht. Do të argëtoheni me zërat më të bukur të Estradës. Mentori dhe Shkurta, si gjithmonë për disponimin tuaj. Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

 • Orkestra : TRIOLA
 • Këngëtarët : Eralda Jashari, Elona Leka dhe Erkan Musliu 
 • DJ’s : DJ Toni R
 • Mysafir special : Mentor Kurtishi dhe Shkurte Gashi       


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).