Të shtunen me 12. Nëntorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojnë yjet e estradës sonë, Gold AG dhe Fahrije Zogaj.  

Edhe një natë super bombastike me Gold AG dhe Fahrje Zogaj. Eja dhe kalo sa më mirë në një mbrëmje plot argëtim me muzikë HipHop, Argëtuse dhe popullore. Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

 • Orkestra : Ansambli TRIOLA
 • Këngëtarët : Eralda, Arta, Bekim Kumanova dhe Erkani.
 • DJ’s : DJ Jaz and DJ Toni R
 • Mysafir special : Gold AG und Fahrije Zogaj    


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).

Të shtunen me 19. Nëntorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojnë yjet e estradës sonë, Mentor Kurtishi dhe LETA.  

Përsëri një natë e bukur me këngë popullore dhe popullore moderne. Vetëm për argëtimi tuaj dhe për një natë sa më ritmike. Knaqu edhe ti! Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

 • Orkestra : Ansambli TRIOLA
 • Këngëtarët : Eralda, Arta, Bekim Kumanova dhe Erkani.
 • DJ’s : DJ Jaz and DJ Toni R
 • Mysafir special : LETA und Mentor Kurtishi     


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).

Të shtunen me 26. Nëntorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS të festojmë ditën e pavarsisë së Shqipëris.   

Të festojmë së bashku ditën e kthesës më të madhe të identitetit tonë SHQIPËTAR! Ditën e shpresës të ruajtjes së rrënjëve tona Iliro-Pellzge. Një natë plot emocione, ku sejcili prej nesh do të ndihet më ndryshe....të bashkohem edhe sonte, ashtu siç dimë ne. Urime 104 vjetori i pavarsis së shtetit amë. Ta gëzojmë ne dhe gjith brezat që do të vinë. URIME PËR SHUMË SHEKUJ. Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

 • Orkestra : Ansambli TRIOLA
 • Këngëtarët : Eralda, Arta dhe Erkani.
 • DJ’s : DJ Jaz and DJ Toni R
 • Mysafir special : Shyhrete Behluli, Mahmut Ferati, Sala Bektshi, Humoristi Amiri (Qumili nga Zvicrra) dhe ansambi Vatra.      


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).