Të shtunen me 22. Tetorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojnë yjet e estradës sonë, BLERO dhe Shkurte Gashi. 

Edhe një fundjavë plot ritëm dhe hite. Si gjithmonë, ne mendojm për ju dhe për argëtimin tuaj. Blero dhe Shurtja...padyshim atmosferë e nxehtë! Theje monotinë e vjeshtës. Eja dhe knaqu me ne...Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

 • Orkestra : Ansambli TRIOLA
 • Këngëtarët : Eralda, Arta, Bekim Kumanova dhe Erkani.
 • DJ’s : DJ Jaz and DJ Toni R
 • Mysafir special : BLERO dhe Shkurte Gashi   


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).

Të shtunen me 29. Tetorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojnë yjet e estradës sonë, Mimoza Shkodra dhe Mentor Kurtishi. 

EEdhe një natë me super yjet e estradës. Mimoza dhe Mentori, vetëm për disponimin tuaj. Ju garantojm atmosferë shumë të bukur. Eja dhe knaqu me ne...Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

 • Orkestra : Ansambli TRIOLA
 • Këngëtarët : Eralda, Arta, Bekim Kumanova dhe Erkani.
 • DJ’s : DJ Jaz and DJ Toni R
 • Mysafir special : Mimoza Shkodra dhe Mentor Kurtishi   


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).

Të shtunen me 05. Nëntorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojnë yjet e estradës sonë, Ermal Fejzullahu dhe Teuta Selimi. 

Edhe një natë e hareshme në këto netë vjeshte. Ermali dhe Teuta me hitet e tyre dhe zërin e mrekullueshëm vetëm për disponimin tuaj. Eja dhe knaqu me ne...Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS. 

 • Orkestra : Ansambli TRIOLA
 • Këngëtarët : Eralda, Arta, Bekim Kumanova dhe Erkani.
 • DJ’s : DJ Jaz and DJ Toni R
 • Mysafir special : Ermal Fejzullahu dhe Teuta Selimi    


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).