Nga data 01. Qershorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtojn, yjet e Estradës, Grupi Nota. 

Ju mirëpresim çdo weekend me këngëtarët më të shkëlqyshëm të estrades. Pushimet për në vendlindje po afrohen dhe ne kujdesemi deri në fund për disponimin tuaj. E juaja, BOLEROS. 

 • Orkestra : NOTA 
 • Këngëtarët : Valbona Spahiu, Bekim Kumanova, Erkani dhe Besjana Kertusha 
 • DJ’s : DJ Jaz 
 • Mysafir special : * 


Hyrja nga data 01. Qershorë 2016 është FALAS për të gjithë.

Çdo të premte me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do të argëtoheni me muzikë shqipe 100% LIVE të të gjitha zhanreve (Popullore, Etno pop, Muzik të lehtë dhe atë botërore).

Jeta o qef dhe ne kujdesemi për qejfin tuaj, që ju të kaloni dhe të kënaqeni sa më mirë dhe më shumë. Mos i kalo netët i vetmuar në shtëpi apo banesë. Eja edhe takohu me rinin, racën më të bukur dhe elegante në Europë - SHQIPËTAR. Tek ne jeni të mirëseardhur. E juaja, BOLEROS.

 • Orkestra : NOTA
 • Këngëtarët : Valbona Spahiu, Bekim Kumanova, Erkani, Besjana Kertusha
 • DJ’s : DJ Jaz


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS.
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20 CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).

Të shtunen me 11. Qershorë 2016 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t'ju argëtoj, ylli i mizikës popullore, Mahmut Ferati. 

Të argëtohemi me këngë shqipe. Të çmallemi me këngë gurbeti. Pushimet po afrohen... Ju mirëpresim. E juaja, BOLEROS.

 • Orkestra : NOTA
 • Këngëtarët : Valbona Spahiu, Bekim Kumanova, Erkani dhe Besjana Kertusha
 • DJ’s : DJ Jaz
 • Mysafir special : Mahmut Ferati


Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS. 
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).